* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Op vakantie in Nederland

By Posted on 0 2 m read 0 views

N

ederland heeft zoveel leuke dingen om te ontdekken. Veel Nederlanders gaan ook dit jaar weer op vakantie in Nederland. Ik merk dat mensen het toch spannend vinden om te reizen tijdens een pandemie. En ik geef ze groot gelijk. Afgelopen jaar hebben wij ons regelmatig verbaasd over hoe leuk ons land eigenlijk is. We zijn dan ook nog lang niet uitgekeken. In mijn blog deel ik graag mijn favoriete plekjes. Waar ga jij op vakantie in eigen land?

Dieren in Nederland

Wist je dat er in Nederland heel heleboel bijzondere dieren leven? Het lijkt wel alsof er steeds meer dieren naar ons land toe komen. Ga je op vakantie in Nederland dan kun je vooraf op internet kijken welke dieren er in die omgeving leven. Vooral voor kleine kinderen is dit zo leuk. In Zeeland Op vakantie in Nederlandben ik flamingo’s tegengekomen.

Bijzondere overnachtingen

Met een gezin is een camping of vakantiepark vaak voor de hand liggend. Maar ben je op vakantie in Nederland dan kun je ook bijzonder overnachten. Bijvoorbeeld in een kasteel of in een huisje op het strand. Je hebt dan helemaal niet het gevoel dat je op vakantie in Nederland bent. Ik betrap mezelf erop hoeveel mooie plekjes ons land heeft die ik nog niet ken. Er zijn zoveel leuke locaties waar je een bijzondere overnachting kan boeken.

Toffe steden

Hou je niet van een gemoedelijk dorpje en ga je liever naar een drukke stad? Ben je op vakantie in Nederland dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een citytrip te doen. Bijvoorbeeld naar onze hoofdstad Amsterdam of Rotterdam. Je hoeft niet altijd op vakantie met het vliegtuig om een toffe stad te bezoeken.

Romantische overnachtingen

Voor onze trouwdag gingen we een nachtje naar Valkenburg in Limburg. Je hebt helemaal niet het gevoel dat je in Nederland bent. Het landschap is heel anders. De straatjes, gezellige restaurantjes, oude ruïnes en winkeltjes hebben een charmante uitstraling. Dat geldt ook voor het Venetië van ons land, Giethoorn. Net als in Venetië bestaan hier de straten uit water. Toch is de sfeer wel heel anders dan bij onze zuiderburen. De nadruk ligt hier wel op ons Hollandse kikkerlandje. Toch vond ik het superleuk om hier een keer te zijn. We hadden helemaal niet het gevoel dat we op vakantie in Nederland waren. Meer leuke tips vind je in mijn blog Romantische weekendjes weg. Waar zou jij een nachtje naar toe willen?

Op vakantie in Nederland scheelt veel reistijd, je hoeft geen andere taal te spreken en je betaalt met dezelfde valuta. Welke plekjes heb jij in ons land ontdekt? Deel jouw reactie onder mijn blog. Ik ben erg benieuwd naar jullie favoriete spots.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *