* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Brandreppen

By Posted on 0 2 m read 44 views

N

og een trend van nu is brandreppen. Onze dochter Nove-Mae was vanaf een maand of zes al model voor onder andere Jollein, Bampidano en Global Affairs. Je kunt je misschien wel voorstellen hoe trots ik was om ons meisje op de website, in reclamefolders en winkels terug te zien. Voor de Jumbo mocht ze meedoen voor een reclamespotje. Toen ze een jaar oud was werd ze gevraagd voor de nieuwe campagne van Zeeman. Toch is brandreppen iets anders dan model staan. In mijn blog leg ik je graag uit wat het verschil is en hoe het werkt.

Wat is een brandrep

BrandreppenEen brandrep model vertegenwoordigd een merk. Het bedrijf of merk stuurt je producten toe en jij maakt zelf mooie foto’s. De foto’s zet je allebei op jullie Social Media kanalen waardoor je beide reclame maakt. Brandreppen is ontstaan in Amerika en nu ook een trend in ons land.

Hoe word je een brandrep

Op Facebook en Instagram wordt regelmatig gevraagd om een model om te brandreppen. Je kunt hier door middel van een foto en een kort berichtje op reageren. Het merk kiest vervolgens één of meer modellen uit. Je krijgt dan instructies van het merk en je geeft je gegevens door. Per post krijg je items of producten opgestuurd die jij vervolgens op de foto zet. De foto’s lever je aan via Wetransfer en post je zelf ook op jouw Social Media kanalen.

Kinderbrandrep

Nova-Mae mocht brandreppen voor Kletskouz, Ted en Fred en Hippe Deugniet. Ik vind het leuk om op mijn stories de producten al uit te pakken. Maar vaak mogen ze dan nog niet in duidelijk in beeld komen tot het merk ze zelf gedeeld heeft. Je maakt natuurlijk wel reclame dus zorg dat je goede afspraken maakt wat wel of niet mag.

Mooie foto’s maken

In het kort. Bij brandreppen heb je dus zelf de touwtjes in handen. Wil je ook brandreppen dan is het belangrijk dat je goede en mooie foto’s kunt maken. In mijn blog Fotografie in 10 stappen leg ik je uit waar je op moet letten. Natuurlijk zal de persoon achter het merk ook kijken naar jouw profiel en hoe jouw huidige foto’s eruitzien. Je hoeft geen professionele fotograaf te zijn om foto’s te maken. Tegenwoordig kun je ook mooie foto’s maken met je smartphone.

Wil je meer weten over het maken van mooie foto’s? Ik geef workshops zodat je de basis leert. Heb je interesse dan kun je mij een berichtje sturen of laat een reactie achter onder mijn blog.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *