* Required field

We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Lunch bij Loua Juicebar

By Posted on 0 3 m read 108 views

A

fgelopen vrijdag ging ik samen met een vriendin lunchen bij Loua Juicebar in Utrecht. Eigenaresse Marleen heeft haar ideeën voor de menukaart opgedaan tijdens haar verblijf op Curaçao. Dat is ook wel te zien, ze heeft niet alleen inspiratie opgedaan voor haar menukaart maar ook voor haar inrichting. De ingrediënten zijn hoofdzakelijk gezond. Haar producten zijn gebaseerd op de Batidos op Curaçao maar dan zonder suiker en melk. Healthy snacks, heerlijke ontbijtjes, verse sappen en de meest bijzondere gezonde lunches.

Waar moet je zijn

In hartje Utrecht op de Vismarkt 19 vind je deze geweldige hotspot. Ik vind Utrecht zo gezellig en hou van al die leuke straatjes, winkeltjes en oude panden langs het water.

Omdat Utrecht best duur is als je daar een dagje wil parkeren, zoek ik meestal een garage buiten de stad. P + R Westraven is voor mij ideaal. Parkeren kost daar maar 5 euro en je mag voor 5 inzittende ook nog met het openbaar vervoer naar het centrum. De tram stopt bij het Centraal Station en je loopt zo vanaf het winkelcentrum, langs het station het centrum van Utrecht in. Geen zin om verder weg te parkeren, dan kan je natuurlijk ook gewoon in het centrum parkeren. Er zijn diverse parkeergarages en parkeerplaatsen.

Ontbijt of Lunch

We lieten ons vrijdag heerlijk verrassen want met zoveel lekkere dingen op de menukaart kan ik geen keuze maken. Ik ben gek op verse sapjes en met de winter voor de deur (ik moest vanmorgen zelfs uitkijken onderweg want het was glad!) kan ik wel wat vitamientjes gebruiken.

Smoothie of juice

Omdat we geen keuze konden maken en wel zin hadden in een smoothie of juice hebben we gewoon geproefd bij elkaar. Of je nu zin hebt in groente, fruit of een mix, het kan allemaal.

Marleen had vandaag voor ons een Orange ginger smoothie van mango, banaan, gember en sinaasappel gemaakt en een Healthy green juice met bleekselderij, spinazie, gember, komkommer en appel. Je kunt ook gewoon koffie of thee bestellen. Toch vind ik dat je bij deze bar gewoon één van de lekkere sapjes of smoothies geproefd moet hebben.

Omdat we nog niet ontbeten hadden (ik weet het, dat is echt slecht en als je een dagje op pad gaat ook niet zo slim) kregen we een goede combinatie en hebben we van beide gerechten geproefd.

Een Acaibowl, dat is acai gemixt met banaan, met als topping hierbij granola, kokos, blauwe bessen, aardbeien en passievrucht. Dit was voor mij meer een ontbijt maar zo lekker als deze had ik hem nog niet geproefd! De opmaak van de bowl is zo mooi dat het bijna zonde is om hem op te eten.

Als hartige lunch kregen we avocado en hummus toast gemaakt van zuurdesem met bieten hummus, avocado, radijs en pompoenpitjes. Deze was ook echt geweldig en ik zou hier zo weer voor gaan als ik hier ga lunchen.

Nu het kouder wordt kun je hier ook soep eten en warme chocolademelk drinken. Je kunt trouwens gezellig beneden zitten of boven aan de bar. Meenemen kan uiteraard ook, dus heb je alleen trek in een vers sapje of heerlijke smoothie dan is dat ook prima.

Marleen, bedankt voor je gastvrijheid en overheerlijke lunch.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *