* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Het is zover!

By Posted on 1 2 m read 655 views

N

a lang wachten is het eindelijk zover! De website is online! Wellicht hebben jullie gemerkt dat het even stil is geweest op Chan Stile Di Vita. Achter de schermen zijn wij heel druk bezig geweest met het goed neerzetten van mijn bedrijfje met als hoogtepunt de website. Het is zover! Vandaag maken we een frisse start met een heleboel nieuwe ideeën en zitten vol met nieuwe energie.

Het is zover

Hoe het begon

Niet alleen de achterliggende werkzaamheden namen veel tijd in beslag. Helaas hebben wij ook te maken gehad met wat privéomstandigheden. In het kort; tot ons grote verdriet hebben wij 2 keer een kindje verloren, ik ben mijn baan op Schiphol kwijt geraakt, er is dyslexie geconstateerd bij onze jongste zoon en daarnaast hebben we veel tijd in het ziekenhuis doorgebracht met onze oudste zoon.

Gezinsuitbreiding

Eind december zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Nova-Mae. Onze nieuwste aanwinst en zonnetje in huis. Niet te vergeten haar trotse grote broers. Wat een rijkdom! Maar ook even wennen aan ons gezin van 5. Geloof me, je ritme is weg, je planning kan je wel vergeten en mijn zwangerschapshormonen zijn helaas nog niet verhuisd uit mijn lichaam. Zo ben ik vreselijk vergeetachtig (lekker handig voor als je in de supermarkt loopt en vervolgens thuis komt zonder dat wat je eigenlijk ging halen). Soms mis ik Schiphol maar ben blij dat ik de stap genomen heb om een nieuwe uitdaging aan te gaan. En mijn grote droom, voor mezelf beginnen is nu eindelijk realiteit.

I’m back!

Het is zover We zijn live

Op de website staan vanaf vandaag de eerste foto’s (waar ik supertrots op ben). Uiteraard ben ik heel erg benieuwd wat jullie vinden van mijn website en de nieuwe looks op Social Media.

Vanaf volgende week kun je mijn blogs lezen. Houd de komende dagen mijn website goed in de gaten want er komen leuke dingen aan. Ook laat ik jullie weten wat jullie kunnen verwachten van Chan Stile Di Vita!

Zoals jullie misschien al gezien hebben zijn alle Social Media kanalen maandagavond aangepast. Het nieuwe logo is geplaatst en de achtergrondfoto is gewijzigd. Omdat we het niet als een grapje bedoelen staat de website niet live vanaf 1 april maar vanaf vandaag.

Liefs,

Share this article

1 Comment
  • Marcel
    April 9, 2019

    Hoi Chantal, inderdaad is er het een en ander gebeurd. Het leven zit soms vol vervelende verrassingen. Wat geweldig dat jullie nu een prachtige en gezonde dochter hebben.
    Mooie website. Ik hoop van harte dat het goed gaat met je bedrijf. Wij zien elkaar zaterdag sinds lange tijd weer een keer. Wij verheugen ons erop.
    Hartelijke groet en een dikke knuffel.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *